Archery soft & scape room - web Igualem

QUE ÉS ARCHERY SOFT?

 

Aquesta activitat té com a objectiu apropar a tothom l’apassionant esport del tir amb arc. A través d’un joc en el qual la diversió es fon amb l’estratègia, la punteria i el joc net, qualsevol que ho desitgi podrà iniciar-se en aquest esport i decidir si vol fer un pas més enllà i agafar un arc de veritat o seguir gaudint de Archery Soft.

 

Sens dubte és el dia de sentir-vos Robin Hood, potser deixar-vos portar per la imaginació i sentir-vos com malfactors lluitant contra la llei o emulant als vostres personatges favorits de Els Jocs de la Fam.

 

BATALLES REALS

 

Si sempre has somiat amb imitar Robin Hood, Légolas l’elf del Senyor dels Anells o senzillament tens ganes de jugar a tir amb arc, Archery Soft et proposa fer-ho d’una manera que mai vas imaginar. Un combat grupal on hauràs de posar tots els teus sentits a punt per escapar de les fletxes de l’equip contrari.

 

A diferència d’esports similars com el Paintball o el Laser, amb els que té diversos punts en comú, el combat d’arquers no requereix d’un equip de seguretat complet. Només cal una màscara i seguir les normes al peu de la lletra perquè sigui completament segur.

COM ES JUGA?

 

És un esport inspirat en el tir amb arc professional, els nostres arcs són adaptats tant per a dretans com esquerrans, la diferència fonamental i original de l’activitat de combat d’arquers és que la munició és alguna cosa diferent. Unes fletxes amb punta d’escuma homologada.

 

Les regles d’aquest esport combinen elements de la pilota presoner, el paintball i el tir amb arc tradicional.

 

Dos equips de 3 jugadors, arcs, fletxes i un objectiu… Aconseguir més punts que l’equip rival!

l’Archery soft es un joc esportiu semblant en mecánica al famós “Airsoft” peró amb arcs arcs de baixa poténcia i fletxes de soft combat totalment segures. S’aconsegueixen punts encertant en l’objectiu del equip contrari i també si impactem en algún jugador del altre equip. Guanya l’equip que aconsegueixi més punts al final del temps (10 minuts per partida)

 

Els monitors s’encarreguen de dinamitzar el joc i assegurar-se que tot es realitza segons les normes. Per exemple, fent una parada per dipositar munició a la zona segura o comptar la puntuació que ha aconseguit cada un dels equips.

NORMES DE SEGURETAT

 

La batalla d’arquers és una activitat segura sempre que es faci dins les normes que comentessin els monitors segons cada joc, es porti posat l’equip de protecció i no es dispari a menys de 7 metres a altres jugadors. En cas contrari es pot fer mal innecessàriament, l’objectiu de l’Equip de Archery Tag és que descarregueu adrenalina i gaudiu d’aquesta divertida experiència amb total seguretat. Els monitors s’encarregaran d’explicar-vos les normes i vigilaran que tot es faci dins d’elles per garantir l’emoció i el joc net.

 

Les fletxes només poden utilitzar-se amb els arcs homologats. Tampoc s’autoritza als jugadors a moure els obstacles per mantenir-se protegits.

 

Descarrega adrenalina i sent l’emoció d’un arquer de competició amb ArcherySoft

QUE ÉS ESCAPE ROOM?

 

S’obre la porta d’una habitació i entra un grup de persones. el joc està pensat per jugar adults amb els seus fills, o bé grups mixtos. Al minut un, s’activa el rellotge i comença la partida. Tens 30 minuts per desxifrar els enigmes que fan falta per aconseguir sortir de l’habitació abans que el temps acabi. Aquest és l’objectiu del joc. L´Escape Room es regeix per una mecànica així de simple. 
Dins del joc l’important és la lògica i l’enginy. Entre aquestes quatre parets cal trobar claus, fer trencaclosques, investigar, resoldre enigmes i obtenir combinacions o objectes, per poder resoldre l’enigma final. Tots ells sempre enllaçats per una història. Però no et preocupis, si no aconsegueixes resoldre-ho no et quedaràs per sempre més tancat, … o si?

 

079906
Users Today : 25
Views Today : 87
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.