Col·labora amb Igualem - Associació Igualem

FES-TE SOCI

Si desitges fer-te soci i col·laborar activament, o únicament col·laborar amb una petita donació mensual, emplena el formulari i des de 5€ al mes formaràs part de la família Igualem. Podràs beneficiar-te dels avantatges que gaudeixen els socis, assessorament, ofertes per col·lectiu, descomptes en esdeveniments, o simplement sentir l’íntima satisfacció de col·laborar per una bona causa.

 

Omple el formulari i fes-te soci

FES-TE COL·LABORADOR

Els diners s’inverteix íntegrament en el desenvolupament dels nostres projectes i en l’organització d’esdeveniments, activitats lúdic esportives, treballant la INCLUSIÓ de nens, nenes i joves amb necessitats especials i en risc d’exclusió social.

 

 

Quins beneficis reporta a la teva empresa?

 

  • Valor de marca.
  • Presència en els mitjans de comunicació i xarxes socials.
  • Beneficis fiscals: deducció íntegra d’un percentatge (aquest percentatge depèn de cada comunitat autònoma) de l’import de la quota. (EN PROCÉS).
  • Incorporar el valor de la solidaritat a la seva imatge de marca.
  • Difusió de la col·laboració (voluntaris, socis, portals…)
  • Posicionament preferent de la teva marca a la nostra web i en les nostres activitats i esdeveniments.
petites accionss

Hi ha dues maneres diferents de fer de col·laborador per a les diverses activitats que organitzem.

 

  • La primera és una fer una donació que ens ajudi a desenvolupar els nostres projectes.

 

  • La segona és participar amb materials o productes propis de l’empresa que col·labora, com ara articles esportius, roba, material escolar, alimentació, o qualsevol producte de merchandising, relacionat amb les nostres activitats o projectes.

ROSES SOLIDÀRIES

Les roses solidàries són una manera diferent de tenir un detall amb els assistents a…, casaments, esdeveniments, celebracions, clients. familiars, enamorats, etc. i alhora col·laborar en una obra social que beneficiarà a bona quantitat de nens/es i joves.

Les roses solidàries són una de les formes que té l’associació Igualem per autofinançar-se a petita escala. Consisteix en l´elaboració i venda, a  empreses, particulars o a petits negocis que vulguin col·laborar, de roses de llaminadura.

 

Els beneficis generats es reinverteixen directament en l’associació. Amb cada rosa es dóna a més un petit full informatiu sobre l’associació per tal de donar-nos a conèixer en tots els àmbits socials.

 

Remet-nos un missatge i t’informarem amb gust, com pots col·laborar amb aquest gest tan econòmic.

FES-TE VOLUNTARI

El voluntariat és una forma d’entendre la vida, una actitud que busca construir una societat més humana i solidària. La nostra actuació, per petita que sigui, provoca canvis en la societat.

Si tens motivació per fer activitats, si t’agraden la canalla, l’adolescència o la gent gran i tens temps per dedicar a les diferents sortides, a projectes, com ara el reforç escolar, la lectoescriptura, la música, l’esport, o també fent de suport dins de l’aula, uneix-te com a voluntari a Igualem.

Comparteix el valor del teu temps, els teus coneixements i la teva experiència per ajudar a crear una oportunitat de present per a nens, nenes i joves amb necessitats especials i/o en risc d’exclusió social.

“Els voluntaris no reben paga, no perquè són inservibles, sinó perquè són inavaluables” Sherry Anderson

PARTICIPA

  • Pots participar en els diferents actes que duem a terme a l’associació com les trobades, les curses, etc. com a simpatitzant o com a part activa de les mateixes.
  • També pots apuntar als teus fills i filles a qualsevol de les sortides, colònies i altres activitats que realitzem.

Contacta amb Igualem i dóna'ns una bona notícia sobre quina forma vols col·laborar. En breu contactarem amb tu.

023260
Users Today : 16
Views Today : 105
Who's Online : 1