Col·labora amb Igualem - Associació Igualem

FES-TE SOCI

Si desitges fer-te soci i col·laborar activament, o únicament col·laborar amb una petita donació mensual, emplena el formulari i des de 5€ al mes formaràs part de la família Igualem. Podràs beneficiar-te dels avantatges que gaudeixen els socis, assessorament, ofertes per col·lectiu, descomptes en esdeveniments, o simplement sentir l’íntima satisfacció de col·laborar per una bona causa.

 

Omple el formulari i fes-te soci

FES-TE COL·LABORADOR

Els diners s’inverteix íntegrament en el desenvolupament dels nostres projectes i en l’organització d’esdeveniments, activitats lúdic esportives, treballant la INCLUSIÓ de nens, nenes i joves amb necessitats especials i en risc d’exclusió social.

 

 

Quins beneficis reporta a la teva empresa?

 

 • Valor de marca.
 • Presència en els mitjans de comunicació i xarxes socials.
 • Beneficis fiscals: deducció íntegra d’un percentatge (aquest percentatge depèn de cada comunitat autònoma) de l’import de la quota. (EN PROCÉS).
 • Incorporar el valor de la solidaritat a la seva imatge de marca.
 • Difusió de la col·laboració (voluntaris, socis, portals…)
 • Posicionament preferent de la teva marca a la nostra web i en les nostres activitats i esdeveniments.
petites accionss

Hi ha dues maneres diferents de fer de col·laborador per a les diverses activitats que organitzem.

 

 • La primera és fer una donació que ens ajudi a desenvolupar els nostres projectes.

 

 • La segona és participar amb materials o productes propis de l’empresa que col·labora, com ara articles esportius, roba, material escolar, alimentació, o qualsevol producte de merchandising, relacionat amb les nostres activitats o projectes.

ROSES SOLIDÀRIES

Les roses solidàries són una manera diferent de tenir un detall amb els assistents a…, casaments, esdeveniments, celebracions, clients. familiars, enamorats, etc. i alhora col·laborar en una obra social que beneficiarà a bona quantitat de nens/es i joves.

Les roses solidàries són una de les formes que té l’associació Igualem per autofinançar-se a petita escala. Consisteix en l´elaboració i venda, a  empreses, particulars o a petits negocis que vulguin col·laborar, de roses de llaminadura.

 

Els beneficis generats es reinverteixen directament en l’associació. Amb cada rosa es dóna a més un petit full informatiu sobre l’associació per tal de donar-nos a conèixer en tots els àmbits socials.

 

Remet-nos un missatge i t’informarem amb gust, com pots col·laborar amb aquest gest tan econòmic.

ELS DIVERS

 • L´HISTÒRIA DE BEA I ELS DIVERS

 

Fa uns anys, una tarda de diumenge, mentre Clara, -una nena amb necessitats especials- es trobava trist per no tenir amics, es va quedar adormida i va començar a somiar. Va somiar amb ninots de colors i formes totalment diferents, ELS DIVERS deien anomenar-se. Una Divers es va acostar a ella i li va somriure, es deia Bea, ¡¡per fi una amiga amb qui jugar!!. Amb el pas del temps Bea es va adonar que la petita Clara necessitava altres amics i va decidir ajudar-la. Aleshores, va viatjar amb els Divers a la Terra per mitjà dels somnis dels nens i adults que encara volien somiar. Així van arribar els Divers, per fer-nos entendre que, tots mereixem ser acceptats amb les nostres virtuts i necessitats, i que…,

no es tracta de tenir dret a ser iguals,

sinó de tenir igual dret a ser diferents.

 • COM ES FABRICA BEA

 

Bea és una nina 100% artesanal. Els seus detalls estan muntats pels nens i nenes de la família Igualem. Cada nina té detalls diferents, doncs depèn de la destresa i estat de qui ho munta, d’aquí l’exclusivitat de cada nina.

 

Components:

 

–   Farciment – Buata

–   Tela – cos: 80% polièster, 20% cotó.

–   Botons – ulls: polièster i niló

–   Punta – faldilla: cotó

–   Llana sintètica – pèl

–   Paper Glitter – detalls

–   Tarjeta Kraft – història de Bea

 

Advertiment: PERILL D’ASFÍXIA. Aquesta joguina conté peces petites que podrien provocar asfíxia en cas de ser ingerides pel nen/a. No recomanat per a menors de 3 anys.

 

Fes la teva comanda enviant un missatge i t’informarem amb gust sobre els passos a seguir.

 • De 0 a 100 unitats 6,61€  + 21% = 8,00€ – despesses d´enviament consultar
 • De 100 a 500 unitats 5,50€ + 21% = 6,65€ – despesses d´enviament consultar
 • De 500 a 1.000 unitats 5,00€ + 21% = 6,05€ – despesses d´enviament consultar
 • Les comandes de 1 a 10 nines, tenen un cost de 10 € per nina, despesses d’enviament incloses.

LA BOLA DELS SOMNIS

 • L´HISTÒRIA DE L´ARBRE VERMELL

 

Des de fa molts, molts anys, en el món màgic d´Igualem existeix l’arbre vermell, el qual s’alimenta dels somnis dels nens. En arribar el Nadal, de les seves robustes branques neixen uns petits fruits que, amb el transcurs dels dies es converteixen en unes belles boles nadalenques, portant en el seu interior el somni d’un infant.

 Explica la llegenda …,

“Tot aquell que posseeixi una de les boles per Nadal, a més d’ajudar a un nen a complir el seu somni, aconseguirà fer realitat el propi”

 

AGRAÏMENT NECESSARI

Aprofitem aquest espai per a mostrar el nostre etern agraïment a quants han col·laborat d’una manera o una altra en l’èxit de les boles dels somnis:

 • Gràcies a HISPA TEX S. A. per la donació de gran part de les teles utilitzades.
 • Gràcies, gràcies, a Merche Jordán i Joan que a més de patronista i dissenyadora de la uniformitat de grans esportistes, entre ells l’Equip Olímpic de Natació Sincronitzada, ha aportat bona part de material i ha confeccionat totes les teles que emboliquen les nostres boles, d’una manera totalment altruista.
 • Gràcies als professionals d´Igualem, que després de tot, encara els hi queda temps per a tirar una mà en la construcció de les boles.
 • Gràcies als papis i nens d´Igualem que, malgrat el dia a dia, també teniu la vostra estoneta per a col·laborar.
 • Gràcies a l’empresa MERCK S.L., per triar les boles dels somnis com a regal solidari per als vostres 1.100 treballadors i treballadores.
 • Gràcies a tots aquells que heu triat les boles dels somnis, com a mètode col·laborador per a ajudar-nos a dur a terme els nostres projectes inclusius dels nens i nenes amb necessitats especials.
 • COM ES FABRICA LA BOLA DELS SOMNIS

 

La BOLA DELS SOMNIS està muntada en la seva totalitat pels nens, nenes i voluntaris d´Igualem. Els materials de la seva elaboració estan triats acuradament buscant la seva qualitat, així com, en mesura del possible, el respecte mediambiental.

 

Components:

 

–   Tela: 50% Cotó, 50% Polièster

–   Bola: plàstic, 9 cms. diàmetre

–   Cinta – llaç: niló

–   Cascavell int.: ferro

–   Bossa: fibra vegetal – 14 x 20 cms.

 

Advertiment: PERILL D’ASFÍXIA. Aquesta joguina conté peces petites que podrien provocar asfíxia en cas de ser ingerides pel nen/a. No recomanada per a menors de 3 anys.

 

Fes la teva comanda enviant un missatge i t’informarem amb gust sobre els passos a seguir.

 • De 0 a 100 unitats 6,61€  + 21% = 8,00€ – despesses d´enviament consultar
 • De 100 a 500 unitats 5,50€ + 21% = 6,65€ – despesses d´enviament consultar
 • De 500 a 1.000 unitats 5,00€ + 21% = 6,05€ – despesses d´enviament consultar
 • Les comandes de 1 a 10 boles, tenen un cost de 10 € per bola, despesses d’enviament incloses.

L´ARBRE CELON

 • L´HISTÒRIA DE L´ARBRE CELON

 

Uns dies abans de Nadal, quan la lluna es troba en la part més alta de la vall, els follets que allí viuen comencen la tasca d’elaborar, d’un en un, els arbres Celon.

Han d’afanyar-se perquè, han de murmurar el nom del triat abans del primer raig de sol.

Compten els més vells del lloc que, si per Nadal tens un en el teu poder, és perquè un follet et va triar i si el Celon fas sonar, les teves metes ajudarà a guanyar.

“Celon en la llengua Esperanto, significa meta o, propòsit”

 • COM ES FABRICA L´ARBRE CELON

 

L´Arbre Celon està fabricat en la seva totalitat pels nens, nenes i voluntaris d´Igualem. Els materials de la seva elaboració estan triats acuradament buscant la seva qualitat, així com, en mesura del possible, el respecte mediambiental. Els sacs que contenen l´arbre els adornen els petits amb dibuixos de motius nadalencs.

 

Components:

 

–   Tela: 50% Cotó, 50% Polièster

–   Botons: plàstic

–   Cinta – llaç: niló

–   Cascavell: ferro

–   Bossa: fibra vegetal – 14 x 20 cms.

 

Advertiment: PERILL D’ASFÍXIA. Aquesta joguina conté peces petites que podrien provocar asfíxia en cas de ser ingerides pel nen/a. No recomanada per a menors de 3 anys.

 

Fes la teva comanda enviant un missatge i t’informarem amb gust sobre els passos a seguir.

 • De 0 a 100 unitats 6,75€  + 21% = 8,16€ – despesses d´enviament consultar
 • De 100 a 500 unitats 6,00€ + 21% = 7,26€ – despesses d´enviament consultar
 • De 500 a 1.000 unitats 5,25€ + 21% = 6,65€ – despesses d´enviament consultar
 • Les comandes de 1 a 10 arbres, tenen un cost de 10 € per arbre, despesses d’enviament incloses.

FES-TE VOLUNTARI

“Els voluntaris no reben paga, no perquè són inservibles, sinó perquè són inavaluables” Sherry Anderson

El voluntariat és una forma d’entendre la vida, una actitud que busca construir una societat més humana i solidària. La nostra actuació, per petita que sigui, provoca canvis en la societat.

Si tens motivació per fer activitats, si t’agraden la canalla, l’adolescència o la gent gran i tens temps per dedicar a les diferents sortides, a projectes, com ara el reforç escolar, la lectoescriptura, la música, l’esport, o també fent de suport dins de l’aula, uneix-te com a voluntari a Igualem.

Comparteix el valor del teu temps, els teus coneixements i la teva experiència per ajudar a crear una oportunitat de present per a nens, nenes i joves amb necessitats especials i/o en risc d’exclusió social.

PARTICIPA

 • Pots participar en els diferents actes que duem a terme a l’associació com les trobades, les curses, etc. com a simpatitzant o com a part activa de les mateixes.
 • També pots apuntar als teus fills i filles a qualsevol de les sortides, colònies i altres activitats que realitzem.

Contacta amb Igualem i dóna'ns una bona notícia sobre quina forma vols col·laborar. En breu contactarem amb tu.

 

081872
Users Today : 32
Views Today : 277
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.