Fes-te soci@ de Igualem - Web Igualem

FORMULARI PER A FER-TE SOCI@
 

Nom i cognoms (Obligatori)

Correu electrònic (Obligatori)

D.N.I.

Data de naixement

Carrer

Núm

Bloc

Pis

Porta

Població

Provincia

Codi Postal

Telèfon

Observacions

 

Acceptes la nostra Política de Privacidad? (Obligatori per a continuar)

Selecciona en cas afirmatiu

Estic d'acord amb la vostra Política de Privacitat

 

Si ja has omplert el formulari, ja formes part d´Igualem. Ara dirigeix-te a la pàgina de DONACIONS i subscriu-te amb la quantitat que vulguis donar mensualment.

 

No oblidis que el nom que figuri en la subscripció ha de coincidir amb el del formulari que has emplenat.

 

GRÀCIES ETERNES.

 

 

Responsable de protegir les teves dades: Andrés Molina Melero (espero que, per molts anys)
Finalitat de sol·licitar les teves dades: Donar-te d´alta com a soci@
Legitimació: El teu consentiment (solament SÍ és SÍ)
Destinataris: Les dades les guardarà Webempresa S.L., el meu proveïdor d'email i Hosting (bona gent i molt professionals)
Els teus drets: Sobre les teves dades tens tots els drets, entre uns altres a, accedir, limitar, i suprimir la gestió de les teves dades (o sigui, tu demana i et serà concedit)

Si desitges fer-te soci@ i col·laborar activament, o únicament col·laborar amb una petita donació mensual, emplena el formulari i des de 5€ al mes formaràs part de la família Igualem. Podràs beneficiar-te dels avantatges que gaudeixen els socis, assessorament, ofertes per col·lectiu, descomptes en esdeveniments, o simplement sentir l’íntima satisfacció de col·laborar per una bona causa.

UN EXEMPLE DE PER QUÈ ÉS TAN IMPORTANT QUE SIGUIS SOCI@ PER A PODER SEGUIR DONANT ELS MATEIXOS SERVEIS

 

És molt important per a Igualem la calor i el suport dels seus socis. Per poder continuar amb el nostre sistema de classes reduïdes de, 2 nens per professor@, junt amb el suport psicològic i l´assessorament familiar, així aconseguim resultats importants en l’aprenentatge de la lectura i escriptura de nens amb necessitats especials.

Partint de la base que una persona que no sap llegir i/o escriure, quedarà totalment exclosa de la societat actual, intentem projectar a aquests nens i nenes cap a una independència i inclusió social digna.

Si prefereixes subscriure’t per transferència, descarrega el formulari, l´omples i envies a l’email cajon@igualem.org. En la transferència mensual recorda posar “donatiu de Fulanit@ de tal…….”

 

079905
Users Today : 24
Views Today : 49
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.