III gala solidaria monolegs Igualem

El passat 3 de febrer, bon humor i la solidaritat es van unir per a crear una tarda única i inigualable. Artistes i humoristes de reconegut prestigi, ens van regalar en el Teatre Can Gomà de Mollet, la III Gala benèfica de monòlegs Igualem. Més de 250 persones van gaudir d’una vetllada, que alguns diuen, que trigaran a oblidar.

La nostra coordinadora, Maribel, va presentar l’inici de la Gala, amb els agraïments i les presentacions de, Jordi Zacarés, veterà cantautor de Mollet, que ens va tocar un parell de peces del seu últim CD, -Cançons des del mòbil-. Un luxe tenir amb nosaltres a Jordi, que sempre està aquí quan li necessitem.
Després va tocar el torn a Beatriz Nieto, una cantant amateur de Mollet, que després d’estar en les audicions de -La Voz-, ha continuat treballant el seu estil i ens va regalar una cançó molt emotiva, que va arrencar l’ovació de tota la sala.

MARIBEL

JORDI ZACARÉS

BEATRIZ NIETO

A partir d’aquest moment Manolito el Gafas que, amb aquest, ja van 3 anys que assisteix com a còmic a les gales, en aquesta ocasió, es va encarregar de reunir grans còmics com, Edu Mateo, Alberto Demomento, Sergio Sarrión, Mayte Ibarra, Raúl AlcarazGabby Garceso, i com no, va dirigir la presentació de la resta de la Gala.

MANOLITO EL GAFAS

EDU MATEO

ALBERTO DEMOMENTO

Després de l’intermedi, van sortir actuar les nenes del Gimnàs Bunkai Barberà, un altre habitual col·laborador solidari. Enia, Queralt, Albita i Alma, ens van oferir una coreografia de show dance.

ENIA, QUERALT, ALBA I ALMA

SERGIO SARRIÓN

RAÚL ALCARAZ

MAYTE IBARRA

GABBY GARCESO

Finalment, després de 2 hores de monòlegs dels diferents còmics. Va arribar l’hora de la clausura de l’espectacle, i el grup SUMAKAY, va posar la guinda a tot un gran esdeveniment, cantant 3 cançons de les seves últimes creacions, amb un tema final, molt emotiu, en el qual van pujar nens i nenes a lliurar-los a tots els artistes, roses solidàries que Igualem elabora amb molta paciència.

SUMAKAY

En definitiva, és cert que, com el públic repetidor compte, cada Gala supera en qualitat a l’anterior.

 

Mentre els majors van assistir a la funció, els més petits, es van divertir en les mateixes instal·lacions de Can Gomà, en el taller de Grafiti que va dirigir la gent de ArteExtra, també col·laboradors altruistes habituals dels nostres esdeveniments.

ETERNES GRÀCIES A TOTS pel vostre gran cor. Fruit de la vostra solidaritat, hem aconseguit les desitjades 30 BEQUES DE LECTOESCRIPTURA, per a nens i nenes amb necessitats educatives especials. Molt Grans tots.

El nostre gran agraïment a Noelia Navarro, per les fotografies i vídeos d'aquesta Gala. Podeu seguir-la en Instagram @noenoelidel

 

081870
Users Today : 30
Views Today : 192
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.