III gala solidària monòlegs / Web Igualem

III Gala Solidària de monòlegs

 

diumenge 3, de febrer

Teatre Can Gomà
Mollet del Vallès
de 17,00 a 20,00

III gala solidaria monolegs

El bon humor i la solidaritat s’uneixen per crear una tarda única i inigualable. Artistes i humoristes de reconegut prestigi arriben al Teatre Can Gomà de Mollet, per presentar una altra gala benèfica. Passa una estupenda tarda de teatre i col·labora en una gran causa, la III gala benèfica de monòlegs Igualem.

Riu-te al costat de Manolito el Gafas, Edu Mateo, Alberto de Momento, Sergio Sarrión, Mayte Ibarra, Raúl Alcaraz i Gabby Garceso, en aquest espectacle benèfic.

Dues hores i mitja d’humor a preu de riure. Passa la tarda de diumenge amb 7 còmics units per una causa solidària, disposats a fer que t’oblidis de tot, dins d’una voràgine d’humor, rialles i bon rotllo. A més C.D.M. ens tocarà un parell de temes del seu últim CD i el grup SUMAKAY, també ens regalarà un parell de peces de les seves últimes creacions.

Mentre els grans assisteixen a la funció, els més joves podran realitzar en les mateixes instal·lacions un taller de graffiti amb ArteExtra.

Mentre gaudeixes de l’espectacle, els teus petits poden passar-s’ho bomba al Taller de Graffiti, en les mateixes instal·lacions del Teatre Can Gomà.

Si no pots assistir a la III Gala de monolegs i t´agradaria contribuir, hem creat la FILA 0. Per només 6€ pots ajudar a becar a molts nens i nenes amb necessitats educatives especials.

FILA 0 – III GALA SOLIDÀRIA MONÒLEGS

El repte es basa en el becat del Projecte de Lectoescriptura de infants amb necessitats especials. Si no pots assistir a la gala i desitges col·laborar en la FILA 0, pots invertir 5€.

Duem a terme aquest esdeveniment per recaptar fons per al desenvolupament dels projectes educatius i socials d’INCLUSIÓ de nens, nenes i joves amb necessitats especials.

Amb el nostre sistema de classes reduïdes de 2 nens per professor, aconseguim resultats importants en l’aprenentatge de la lectura i escriptura de nens amb necessitats especials.

Partint de la base que una persona que no sap llegir i/o escriure, quedarà totalment exclosa de la societat actual, intentem projectar a aquests nens i nenes cap a una independència i inclusió social digna.

Per això t’informem del cost simbòlic d’aquesta integració.

Amb 34,50€ un nen o nena rep classes durant 1 mes.

Amb 276€ un nen o nena rep classes durant un curs complet.

Amb 2.760€ 10 nens o nenes reben classe durant un curs complet.

Gràcies per la teva col·laboració.

“no es tracta de tenir dret a ser iguals, sinó de tenir igual dret a ser diferents”
Si desitges contribuir mitjançant transferència bancària, pots fer-ho en el compte:

 

IGUALEM  –  BBVA

ES75 – 0182 8686 0002 0028 9834

teatre Can Goma

026014
Users Today : 15
Views Today : 64
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.