IX Trobada inclusiva Igualem - Associació Igualem

IX TROBADA INCLUSIVA IGUALEM - 16 de juny de 2018

TALLER DE GRAFFITI

 
Dels diversos tallers que es realitzen en les Trobades, un dels quals més criden l’atenció de la canalla, és el de Graffiti. En aquest taller la canalla dóna regna solta a la seva imaginació, com si d’un boli i un paper gegant es tractés. En aquesta ocasió, ArteExtra es va oferir a dirigir el taller. A diferència d’altres anys, es van crear diversos murals, un per al Graffiti Oficial i uns altres de pintura lliure perquè els nens i nenes expressessin la seva creativitat, una idea genial la de ArteExtra.

TALLER DE PINTURA

 
Com cada any el Taller de Pintura va anar a càrrec de la Creu Roja. Sempre tan propers i afectuosos amb els nens, amb aquest esperit solidari que els caracteritza. El seu taller, fonamental, estimula la comunicació, la creativitat, la sensibilitat i augmenta la capacitat de concentració i expressió dels nens.

TALLER DE JOGUINES AMB MATERIAL RECICLABLE

 

Y un altre taller nou. El Taller de Joguines amb Material Reciclabre, que va ser dirigit per la companya Noelia, té la finalitat d´ensenyar a pares i fills, a treballar conjuntament dissenyant, ideant, creant elements senzills i econòmics usant aquests materials. Així mateix contribueix a ajudar a menors i joves amb dependència i / o minusvalideses a ser independents en les seves idees, ensenyant-los a comunicar les seves necessitats i transmetre a través de la creativitat tot el seu potencial.

ANIMACIÓ

 

Tot un matí de gresca, aprenentatge i companyonia, rematada per les nostres voluntaries / is, que van repartir afecte i solidaritat a tots els nens i nenes.

TALLER DE CASTELLER

 
Iniciació a Casteller és un taller especial, no solament per l’emblemàtic de la figura del casteller, sinó per l’oportunitat dels més joves a la seva integració en les colles culturals. Les entitats culturals proporcionen als nens i nenes un àmbit diferent de relació humana, a més de desenvolupar-los un esperit de companyonia i fraternitat. Els Castellers de Mollet van estar aquí una vegada més, col·laborant amb Igualem.

TALLER DE ROBÒTICA

 
Aquest taller també ha estat nou. Edukative és una empresa de robòtica educativa, que promou les capacitats i potencials d’aprenentatge dels nens treballant sempre des del respecte i la solidaritat, amb això pretenen estimular i desenvolupar les seves habilitats personals.

ACTIVITATS POLICIA MUNICIPAL Y PROTECCIÓ CIVIL

 
Com cada any, ens van acompanyar la Policia Municipal i Protecció Civil. A més de fer una exposició dels vehicles de tots dos cossos, -els quals triomfen a selfies en les Trobades-; aquestes activitats serveixen perquè els més menuts rebin aquesta proximitat amb els cossos de seguretat i prenguin una major consciència amb la tasca tan important que exerceixen aquests serveis públics.

ARCHERY SOFT I SCAPE ROOM

 
L’Archery Soft i l’Escape Room van ser dues activitats noves que ens van deixar bones sensacions. La primera, un joc per participar en grup amb la base esportiva del tir amb arc. L’Escape room, és un joc descripció on l’important és la lògica i l’enginy. Cal trobar claus, fer Trencaclosques, investigar, resoldre enigmes i obtenir combinacions o objectes per poder resoldre l’enigma final. Tots ells sempre enllaçats per una història.

TALLER DE BATUKADA

 
Un altre taller que al·lucina als nens, el de música. Aquest any la direcció del taller ha vingut de la mà de les noies d’Arítmia, un grup de batukada de Barberà del Vallès, que ens van oferir aquesta oportunitat i es van prestar amb gran afecte a l’organització d’aquest taller. Esperem que l’any que ve, també puguin oferir-nos unes actuacions del grup al complet.

ESCOLA DE COMPETICIÓ BUNKAI BARBERÀ

 

Com cada any l’Escola de Competició Bunkai Barberà, un dels referents nacionals en diverses modalitats de dansa, ens van delectar amb les seves coreografies de, hip-hop, Contenporáneo i Show Dance.

SQS TEAM SCHOOL

 

Un dels nostres nous col·laboradors, SQS Team School, ens van oferir diverses coreografies de diferents estils.

DINAR POPULAR

 

I va arribar l’hora del dinar. Una paella de carn i una altra vegana componien el menú principal. Aquest any la Colla de Castellers de Mollet van ser els encarregats de fer el menjar. Van fer paella com per un casament.

COL·LABORADORS

 

El nostre etern agraïment als col·laboradors comercials de les Trobades, sense ells seria més difícil fer feliços per una estona, a tots aquests nens i nenes.

 

081870
Users Today : 30
Views Today : 191
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.