Programa X Trobada inclusiva 2019 Igualem

El dia 4 de maig des de les 10,30 hores, fins les 23,00 hores, es celebrarà en el Parc de Can Mulà de Mollet del Vallés, la X Trobada inclusiva Igualem.

 

Si vols que el teu fill/a es diverteixi aprenent durant 3 hores, inscriu-lo/a en la Trobada. Els monitors de Igualem es faran càrrec del nen, mentre dura l’esdeveniment pots anar-te a esmorzar, fer el vermut o, de botigues. Els menors de 4 anys han d’estar acompanyats d’un adult.

 

Aquestes Trobades neixen per dues motivacions principals:

 

La primera és la intenció i interès que els nens i nenes amb, o sense necessitats educatives especials, estableixin relacions socials que els portin a conèixer-se i respectar-se en la societat que van a compartir. Col·laborar en la humanització dels nostres fills i filles i intentar que aprenguin els uns dels altres. Cada nen té característiques, interessos, capacitats i necessitats diferents, però es tracta de no concebre la diversitat com un problema a resoldre, sinó com una oportunitat en la qual recolzar l’aprenentatge de tots.

 

La segona i no menys important preocupació, és la conscienciació des de l’arrel, dels familiars dels nens i nenes amb o sense necessitats especials, perquè no segueixi predominant la exclusió sobre la inclusió i així no hi hagi un major desavantatge per a les persones amb necessitats especials, les quals haurien de tenir els mateixos drets i avantatges que una persona sense aquesta etiqueta, per això hem d’aprendre i ensenyar als altres a construir una societat que pugui oferir el mateix a tots per igual, afavorir les capacitats de les persones i incrementar les possibilitats de cadascun per desembolicar-se en la societat.

Els 6€ del donatiu de la inscripció dels nens, és una quantitat simbòlica que no cobreix les despeses, ja que, el desdejuni, la samarreta serigrafiada, la pintura i tots els materials fungibles que utilitzen els nens en els tallers, tenen un cost superior.

La fi de la Trobada no és lucratiu, sinó, una oportunitat d’incloure a nens i nenes amb diferents característiques en un mateix espai de diversió.

Al migdia, l’arròs popular, de carn o, vegà, per a tots els gustos. El menú inclou, arròs, pa, beguda i postres. Només per 5€.

A partir de les 15,45 hores, tots els espectacles, Country, màster class de Dansa Oriental, Màgia, Monòlegs, Salsa, Hip-hop, Show Dance, Música, Pole Dance i el concert de la nit, són d’entrada lliure i gratuïta.

Si desitges que el teu fill o filla assisteixi als tallers, reserva la teva plaça emplenant el formulari que trobaràs a continuació i fes una transferència de 6€ al número de compte de Igualem, en el BBVA – IBAN ES75 0182 8686 00 0200289834. Després remet el justificant a l’adreça de correu electrònic trobada@igualem.org

També pots omplir el formulari i fer el Donatiu dels 6€ amb targeta, fent constar en el donatiu el nom del nen/a.

 


INSCRIPCIÓ X TROBADA IGUALEM

El teu email (obligatori)

Telèfon del responsable del/la menor (obligatori)

Nom i cognoms del nen/a (obligatori)

Edat del nen/a (obligatori)

Escola (obligatori)

Talla de samarreta (obligatori)

Si té Necessitats Educatives Especials, indica diagnòstic

Precisa d´atenció exclusiva? (obligatori)

Té algun tipus d'al·lèrgia? (obligatori)

Observacions sobre el nen/a a tenir en compte, o indiqueu l'al·lèrgia

 

Acceptes la nostra Política de Privacidad? (Obligatori per a continuar)

Selecciona en cas afirmatiu

Estic d'acord amb la vostra Política de Privacitat

 

 

Si ja has omplert el formulari, pots fer el Donatiu d´inscripció, per transferència o per tarjeta.

 

No oblidis posar el nom del teu fill/a, en qualsevol de les dues modalitats de donatiu que utilitzis

 

GRÀCIES ETERNES.

 

 

Responsable de protegir les teves dades: Andrés Molina (espero que, per molts anys)
Finalitat de sol·licitar aquestes dades: Tenir un control d´assistents i les seves característiques, complexió, mecessitats, etc.
Legitimació: El teu consentiment (solament SÍ és SÍ)
Destinataris: Les dades les guardarà Webempresa S.L., el meu proveïdor d'email i Hosting (bona gent i molt professionals)
Els teus drets: Sobre les teves dades tens tots els drets, entre uns altres a, accedir, limitar, i suprimir la gestió de les teves dades (o sigui, tu demana i et serà concedit)

A les 20,30 hores comença el concert. Marc Mira, cantant de El Prat que aquest estiu publica el seu First Disc. L´entrada es Gratuïta

 

 

079905
Users Today : 24
Views Today : 66
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.