Roses-solidaries-igualem - Web Igualem

Les roses solidàries són una manera diferent de tenir un detall amb els assistents a…, casaments, esdeveniments, celebracions, clients, treballadors, familiars, enamorats, etc. i alhora col·laborar en una obra social que beneficiarà a bona quantitat de nens/es i joves.

Les roses estan fabricades a partir de llaminadures (llengües) de diferents sabors, depenent de la caracterització o data en què es vulguin obsequiar. Es poden presentar més comunament en color vermell, amb pètals verds, simulant les roses més freqüents, complementades amb la Senyera, o bé, personalitzar-les amb colors de col·lectius socials i esportius.

Jordana De Haro - Ingravity Studio & Igualem

Els beneficis generats és reinverteixen directament en els projectes inclusius d´Igualem. Amb cada rosa és dóna a més, un petit full informatiu sobre els projectes d´Igualem, per tal de donar-nos a conèixer en tots els àmbits socials.

donatiu roses solidaries igualem

La seva elaboració està realitzada en entorns estèrils i la seva protecció és excel·lent, gràcies a un embolcall plastificat transparent, que les manté protegides i conservades durant dies.

Així mateix, porten lligades al llaç que tanca la bossa protectora, una petita etiqueta amb la impressió del logotip d´Igualem en el seu anvers i en el seu revers poden anar personalitzades amb el logotip de l’entitat adquirent.

*exemple personalització

Tarja personalitzada Merck roses solidaries igualem

Fes la teva comanda

 

Contactarem amb tu, per a cuidar els detalls.

 

081868
Users Today : 28
Views Today : 167
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.