VII Trobada amics 2016 - Lleure inclusiu - Associació Igualem

El passat 10 de juliol es va celebrar la VII Trobada amics 2016. Donada l’acceptació d’anys anteriors i la demanda d’assistència prevista per aquest any, es va decidir dur-la a terme per primera vegada al Parc de Can Mulà. Aquest any l’organització va ser encarregada a Igualem, ja que les dimensions que habia adquirit el projecte sobrepassaven les necessitats d’una organització individualitzada.
L’esdeveniment com era d’esperar va ser tot un èxit, encara que l’ona de calor que vivim en el mes de juliol va fer que els assistents busquessin ombres per protegir-se. No obstant això, com les actuacions començaven a les 6 de la tarda, finalment tots els assistents van poder gaudir de la qualitat dels espectacles i activitats que es van dur a terme.

L’assistència de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania dels Mossos d´Esquadra, va fer que els més petits poguessin gaudir provant les motocicletes i vehicles oficials de la Policia Autonòmica. Com en anys anteriors els amics de l’Associació de Falconeria Segle XXI, ens van entretenir amb la seva exhibició d’aus rapinyaires. El Gimnàs Bunkai Barberà i l’Escola de Pole Dance Ingravity Studio, van dur a terme actuacions artístiques i esportives d’alt nivell. El mag Esteban i la seva singular màgia. L’Escola de Dansa Oriental Hawara i l’Escola de Ball Lady Style, ens van mostrar les seves millors actuacions. Esbart Dansaire de Mollet, va posar la nota d’identitat amb els balls tradicionals de la terra.

La colla de Castellers de Mollet també va estar present i ens va aixecar una simbòlica torre en suport a la nostra causa. L’estudi de maquillatge de Susana Coronado, amb el seu estil fantasia, va adornar les cares dels infants assistents. L’excel·lent reportatge fotogràfic de Mamut Art Studio  i l’atracció firal de Felipe Bosch que va fer que grans i petits gaudissin amb una atracció innovadora. Finalment el Grup Xaranga Tirant lo Band, va dur a terme la clausura de l’acte, tocant unes jovials peces que van tornar a aixecar l’ànim de la gent, encara que això suposava el final del dia. I esment de luxe per al còmic Anskar Caballero, que va fer de speaker durant tota la vetllada.
Un agraïment etern a tots els col·laboradors i voluntaris que fan possible que aquestes trobades es puguin celebrar. Fins a l’any que ve.

 

081870
Users Today : 30
Views Today : 181
Who's Online : 1

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.